Ще трябва и някой по-запознат да каже как се вади филтъра на купето на RX400, преди да започна

Апогей99 написа:Спрей за почисване на топлообменници на климатични системи и автоклиматици от прахово и бактериално замърсяване.
Премахва замърсявания и лоши миризми.
Осигурява по добър топлообмен и работа на машината
Премахва вредните бактерии за човешкото здраве.
Начин на употреба за климатични системи:
- Кондензатора и/или изпарителя се почиства като се напръсква обилно със спрея. С помощта на удължителя, можете да достигнете до трудно достъпните места на топлообменника.
- Изчаквате 5-10мин
- Изплаквате с вода за отмиване на препарата.
Начин на употреба за автоклиматици:
- При работещ климатик на колата и максимална степен на вентилаторите, с помощта на удължителя, се впръсква спрея през смукателния въздуховод ( пръска се на няколко пъти в рамките на 2-3мин.
- След напръскването, климатика се настройва да върти въздуха само в купето.
- Изчаквате 10-15мин,
- Настройвате климатика да вкарва въздух от външната среда и проветрявате колата ( Свалята прозорците и/или отваряте вратите )
- През цялата операция климатика на колата трябва да работи ( компресора )
*Забележка фрази за риск:
Изключително огнеопасен
Токсичен за водни организми
При работа на закрити места да се осигури добро проветрение на помещението (15-30мин).
Количество: 500мл.
Продукт Boost air-conditioner cleaner
Произход: Китай
Akima написа:За да не се тормозим - Варна Клима - спрея е китайски - този от горния линк е същия, но японски - няма смисъл.
Най-ниска цена намерих тук /нямам общо с продавачът - нито съм пазарувал от него/:
https://apogee99.com/index.php?main_pag ... c7g4nkni63
и
https://www.olx.bg/ad/sprey-za-klimatik ... 4RmhS.html
ivalin4o написа:Апогей99 написа:Начин на употреба за климатични системи:
- Кондензатора и/или изпарителя се почиства като се напръсква обилно със спрея. С помощта на удължителя, можете да достигнете до трудно достъпните места на топлообменника.
- Изчаквате 5-10мин
- Изплаквате с вода за отмиване на препарата.
ivalin4o написа:Source of the post се впръсква спрея през смукателния въздуховод ( пръска се на няколко пъти в рамките на 2-3мин)
ivalin4o написа:Source of the post Сигурен съм, че това с A\C off идва от часта за почистване на битов климатик...
mtrx написа:Source of the post Извинявай ама с какво този сервиз е по-добър от всеки който има същата машина ? Освен че с Васил се познавате, в което няма лошо няма да е зле да обясниш с какво баш "ВиВ 2006" е добър.
mtrx написа:Source of the post ама поне бих казал защо.
a_atanassoff написа:Source of the post и съм много доволен, не ми и хрумва да ползвам друг
Върни се в “Отзиви от автосервизи”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост