Ето че дойде времето да почне оргнизацията за първата голяма форумна среща, но първо не е зле според мен да се проучат настроенията за да е удобно времето и мястото за всички.
От отговорите Ви ще зависи организацията на срещата
Моля ако имате конкретни предложения относно мястото да ги пишете, както и да поствате информация за местонахождението обекта и ако е възможно снимков материал за него.
анкетата ще е активна до 20 август (за сега).
Надявам се акуратно да попълните въпросите в анкетата.
Добавени са 3 въпроса относно това дали трябва да има преспиване, моля дайте си гласа.
за съжаление при промяната, бяха изтрити предните гласове така че кликнете пак
Подготовка за голяма форумна среща
Модератор: Lexus
Re: Подготовка за голяма форумна среща
Викторски, ей сега ще започне една вълна от "все тая ми е кога и къде" (моето е първо) и до никъде няма да я докараме. Аз предлагам направо да започнем да говорим първо за места, после за дата и така. 

- Mainata
- Регистриран: 21 юли 2010
- Контакти:
Здравейте и от мен. Първо и най-важно - колко живи мърдат тук, основно от кои градове са, за да сме наясно за какви места иде реч?
За да не се измъквам без предложение - аз съм за Юндола, с преход до яз. Белмекен - стават страхотни снимки, местността е много красива, серпентините нагоре са перфектни...........
Разстоянието до Пловдив и до София е почти еднакво - 90км. Единствения недостатък е, че е далече за Бургас и Варна.
За да не се измъквам без предложение - аз съм за Юндола, с преход до яз. Белмекен - стават страхотни снимки, местността е много красива, серпентините нагоре са перфектни...........
Разстоянието до Пловдив и до София е почти еднакво - 90км. Единствения недостатък е, че е далече за Бургас и Варна.
Кара: LEXUS RX 300 4WD, Accord Coupe VTEC CG4, Civic 2.2 i-CTDi, Toyota RAV-4 2.0 VVTi 4X4, CR-V 4WD 2.0 i-VTEC
- Tin4ou
- Регистриран: 01 декемрви 2009
- Автомобил: RX 450h
Аз следя и тойота форума и чакам там да се намъдрят за тазгодишната збирка за писта Калояново на която искам да присъствам задължително че ми се кара тоя пущинак без тракшън
Това очаквам да е към 20 Септември ама не се знае нищо още. Както каза Мъро и аз нямам претенций къде ще е стига да сме сериозни. Датата също не ме вълнува,предлагам да е задължително в почивен ден и да е Септември (около националните празници да е по лесно). Квото кажете аз съм за!

На старозагорските минерални бани стават хубави срещи,има и няколко подходящи хотелчета,доста др.форуми са си правили там срещите.
- Tin4ou
За Ст. Бани съм за ! И на Хисар не е лошо
Абе имам чувството че и към Кърджали на къра да се видим няма да останем недоволни 

- Mainata
- Регистриран: 21 юли 2010
- Контакти:
само един въпрос - за колко време се предвижда мероприятието? 1-2-3 дни?
На Старозагорските бани сме се събирали, също е добре. Но ако се преспива трябват връзки да се уреди станция /задължително с басейн/. Примерно на ТЕЦ Марица е прилична, цените са около 20лв стаята /поне до лани/, има голям ресторант. В близост има прекрасни поляни за барбекю, там си правят събори и рокерите.

На Старозагорските бани сме се събирали, също е добре. Но ако се преспива трябват връзки да се уреди станция /задължително с басейн/. Примерно на ТЕЦ Марица е прилична, цените са около 20лв стаята /поне до лани/, има голям ресторант. В близост има прекрасни поляни за барбекю, там си правят събори и рокерите.
Кара: LEXUS RX 300 4WD, Accord Coupe VTEC CG4, Civic 2.2 i-CTDi, Toyota RAV-4 2.0 VVTi 4X4, CR-V 4WD 2.0 i-VTEC
Виктор,идеята ти с анкетата е добра,но ние не сме толкова много че чак да се налага някакво голямо гласуване,мисля че всички си го представяме да бъде уикенда(по народно му събота и неделя)с едно преспиване на някое готино място дет да може да си разпуснем душите,да може и ние да си направим цър-пър или да ни поднесат,на кои както му харесва.Може единствено датата да ни е най-големия проблем,аз лично ще мога чак след 5 октомври(да не се заричам,че сезона може и да е кратък:)))И да организираме от по рано,че виж колко колеги вообще не са разбрали ,че имало срещи и се вълнуват сега 

- Mind_Control
- Регистриран: 17 юли 2010
- Автомобил: IS 200
Аз предлагам да е някое спа хотелче с по- голям паркинг
В Троян имаше един добър хотел но му забравих името в момент. Другото е по Велинград някъде, а защо не и Сандански или Девин. Девин от към местоположение май е най- удобно, освен това може да се отиде до Старосел, а може да спим направо в винарната Старосел, но пък там няма басейнче..

Lexus IS200
Peugeot 206 CC 1.6
Peugeot 206 CC 1.6
- Tin4ou
И в Старосел и в Трявна (ако е този високия, то друг голям май няма) са прекалено скъпи хотелите за това което предлагат ,казвам го от личен опит. Според мен не си заслужават парите тези места.
- Bukmop
- Site Admin
- Регистриран: 02 октомври 2007
- Контакти:
аз все пак мисля като за начало да не се изхвърляме както като разстоянието до дестинацията така и в лукса на местото за преспиване
Мисля че едно хотелче с добра кръчма и кухня, голям паркинг и легла без мухъл и мишки са напълно достатъчни, важен е моабета и обмяната на опит релакса мисля че цяло лято трябва да ви е стигнало.
Моля всеки точно да си напише предложението. Също така да даде сайт със снимки и телефон за контакт, предложения само с име на населено място няма да бъдат обсъждани и подложени на гласуване
Мисля че едно хотелче с добра кръчма и кухня, голям паркинг и легла без мухъл и мишки са напълно достатъчни, важен е моабета и обмяната на опит релакса мисля че цяло лято трябва да ви е стигнало.
Моля всеки точно да си напише предложението. Също така да даде сайт със снимки и телефон за контакт, предложения само с име на населено място няма да бъдат обсъждани и подложени на гласуване
След толкова лутане намерих и аз 'де била темата. За шик съм твърдо против - не е бизнес среща, че да се тупаме! Достатъчна ми е една полянка(да речем близо до рекичка), палатчицата и компанийка. Селски тип
Ако има хубави завойчета в околността - още по-добре. И мене, като Пепър, ме устройва началото на Октомври /дадох глас за края на Септември, че е най-близо/.
п.п. за предложението на Ванистия.

п.п. за предложението на Ванистия.
Последна промяна от tc1 на 30 юли 2010, 00:37, променено общо 1 път.
- Mind_Control
- Регистриран: 17 юли 2010
Ето едно конкретно предложение от мен http://hotelsima.com/index.html
Хотелът се намира над Троян на Беклемето. Това е проходът Троян-Карнаре. Бил съм там и е много приятно. Ресторантчето също е добро. Цените не са високи- 50 лв. двойната стая.
Хотелът се намира над Троян на Беклемето. Това е проходът Троян-Карнаре. Бил съм там и е много приятно. Ресторантчето също е добро. Цените не са високи- 50 лв. двойната стая.
Lexus IS200
Peugeot 206 CC 1.6
Peugeot 206 CC 1.6
http://www.hitar-petar.com/
Hranata e unikalna. Sobstvenicite sa gotni
6te razkaja pove4e po kysno za6toto sega nqmam vreme.
Hranata e unikalna. Sobstvenicite sa gotni
6te razkaja pove4e po kysno za6toto sega nqmam vreme.
Хитър-Петър-а много ми хареса,е нещо такова и аз си представям-дали ще ни стигнат местата???