Трябва да отбележа, че салонът беше в състояние буквално като ново - без протъркано, без видно замърсено, без набръчквания, камо ли напуквания или каквито и да било петна и грозотии. Тъй като предишният собственик е бил швейцарски пушльо, вътре си има миризма на пушено - всъщност не неприятно, а по-скоро миризма на тежкарски бар

1. Нямат обявени цени. Дават цена на място... обаче преди да огледат автомобила изобщо

2. Чак след това Георги слезе да огледа колата. Точно преди да слезем от офиса при колата, го предупредих, че основната ми мисъл е да елиминирам напълно аромата на цигарен дим - така че искам да изчистят и без друго перфектно-чистия салон по техния "професионален начин" и да подхранят кожата. След като влезе в колата и я огледа, ми каза "а, ама тя си е като нова, аз мислех, че вътре е пушено, та пушено... няма да е никакъв проблем".
3. ОК, разбрхме се кога да оставя колата (4 дена по-късно), разбрахме се и кога да си я взема (36 часа след оставяне) - добре, така и се случиха нещата.
4. Обадиха ми се, че е готова, след по-малко от 24 часа. Така и очаквах, защото по салона просто НЯМА какво толкова да се чисти - съвсем новичък и чистичък салон.
5. Като си я взех - както и очаквах - нямаше никаква видима промяна по цвета на кожения салон, нито по тавана. Кожата беше, наистина, станала някак по-мека и, без да си кривя душата, съм ОК с това - колко може, все пак, да се изчисти един чист салон?!
6. В багажника - тапицираните греди зад втория ред седалки не бяха пипнати - имаше петна (вероятно от пренасяне на гуми в багажника), гърбовете на втория ред седалки - не пипнати (същото), тапицерията по тавана в багажника - не пипната.
7. Сверих цените на car valeting в Англия, на най-скъпите им пакети, които включват и реновиране на дребни дефектчета освен пълното измиване и подхранване на кожата и тапицерията - ами межу 50 паунда и 85 паунда

85 паунда са 190 лева. В Англия. С английски ставки за цена на труда на час.
На мястото на тези хлапета в Пловдив, ако аз вземах 200 лева на "чичкото с Лексуса, чийто салон е и без друго чист и перфектно запазен, та няма нужда от търкане", щях да се раздам от сърце - да го направя лъскав до изящество, без да се щадя! Щях да се погрижа да има УАУ-фактор.
Далеч съм от мисълта да вредя умишлено на един добър и качествен бизнес, но Автореновация не е това. Автореновация е просто още един маркетингов проект и нищичко повече - "ние сме най-добрите, ползваме най-извънземните магически препарати и по-добри от нас няма на света".
Не препоръчвам, няма и да повторя никога. Това не са група ентусиасти, които работят скъпо, но много старателно и качествено, а само поредните търсачи на бърза печалба не заради положен труд, а заради лъскав и функционален сайт и тонове модерен маркетингов запас от думи.
Не си заслужават в никакъв случай.
Edit:
Всичко на всичко, екипът в Пловдив се състои от двама - The avtorenovacia.bg man + секретарка в съвсем традиционния смисъл на думата - вдига телефона, отговаря за запитвания и записва часове, и нищо повече, не участва по никакъв начин в същинската работа по салоните. Когато отидох да си взема колата, ме посрещна само секретарката (с която младежът-автореновация, биг-босът, физическият автореноватор, се държа... отвратително по време на предварителната ни среща, като с втора ръка човек, "тъпа секретарка" - аз бих му извъртял един на нейно място) - човекът-фирма отсъстваше. Защо ли?!

Възможно е да съм предубеден.