denis4o написа:Нали се сещаш, че идеята на хибрида не са високите скорости по аутобана. Не че нещо, ама мечтата на всеки, който познавам от Благоевград е като събере някой лев е да си купи BMW и да се мисли за мутра и да му връзват "пичетата". Като се замисля, не само на хората от Благоевград, а на повечето хора желаещи да станат "псевдо мутри", защото това е имиджа на тази кола в България - мутренска лимузина от 90-те години. Но вече не сме 90-те. Има доста алтернативи, които хем изглеждат по-хубаво, хем се управляват по-хубаво.
Както ти каза, обаче, всеки си има мнение и право на избор. Пожелавам ти да си купиш най-хубавото и бързо BMW и мацките в Благоевград да те гледат "изумени" като се прибираш

Не живея в Благоевград, но сам каза, че това е било през 90 години. Личи си, че употребяваш и познаваш много добре бг манталитета. Освен това имиджа на мутренска лимузина от 90-те години е всъщност имиджа на страната ни през тези години, а именно Мутренска, която днес е горе долу същата в друга форма.
Не можеш да ме обидиш, аз млад човек, женен с малко дете, но това е твоето мнеие за Благоевград и аз го уважавам . За съжаление там от където точно Ти идваш не е по различно.
И все пак аз ти пожелавам, ако някога събереш някой лев да си купиш новия ЛУКСУС или ИНФИНИТИ както си писал. Мисля, че дори в ИНФИНИТИ има повече човек какво да види. Аз предпочетох тази марка, защото я харесах в момента повече от всички в света що се отнася като performance, lux and technologies, economy и.тн