Предни спирачни дискове за GS
Модератор: Lexus
Здравейте колеги.От скоро съм собственик на Gs450h 2012г.Реших да си сменя предните дискове и накладки ,но след като поръчах по номер на рама се оказа ,че стандартните дискове са малки спрямо тези който са на колата .Обърнах нета и не намирам моя размер ,ако някой има инфо,от къде мога да си купя ще съм благодарен .Дисковете в момента са 356/28/50.тези които излизат за модела са 334/28/50 .Моите в случая са по големи с 2см в диаметър. Благодаря !
-
- Регистриран: 26 ноември 2020
- Автомобил: GS 300
Здрасти. Имам същия проблем. Моят модел е GS450H - f-sport. 2014. Намери ли 356мм.дискове.Може ли малко информация.
Тел 0887651745 Николай.
Тел 0887651745 Николай.
- Akima
- Регистриран: 15 септември 2015
- Автомобил: Друга марка
Добре е да се публикуват номера на шаси - писал съм ви ЛС.
Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези,които нямат разум.
Здравейте!
Днес забелязах едно черно петно на предния диск и когато се загледах ... то било малка дупка с размери 5-6 mm на 1. Снимах я и въпросът ми е на какво ви прилича и ако е сериозно дали да трябва да си купувам нови дискове?
Благодаря!
Днес забелязах едно черно петно на предния диск и когато се загледах ... то било малка дупка с размери 5-6 mm на 1. Снимах я и въпросът ми е на какво ви прилича и ако е сериозно дали да трябва да си купувам нови дискове?
Благодаря!
1998 Lexus GS300
- Akima
- Регистриран: 15 септември 2015
- Автомобил: Друга марка
Зачистете я с шкурка и инспектирайте за пукнатини.
Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези,които нямат разум.
Върни се в “Ходова част, двигател, спирачна система”