Здравейте,
По методите на Ицо Хазарта - намерил съм доверен човек, който да има човек за боядисване на джанти. Той от своя страна обаче, както повечето бояджии, само боядисва подготвени джанти, не се занимава с махането на старата боя и прочее.
Оказва се, че моя човек всъщност няма човек за пясъкоструй. След 10-на обаждания на различни места, в крайна сметка нямам къде да си оставя джантите за обратботка в разумни срокове. Всичко обявено е за или след месец и половина или за скромните 350лв/4 броя.
Моля за предположения или отзиви ако имате такива за град София. Иска ми се да сложа летните гуми преди да е станало 30 градуса навън.
Благодаря предварително!
Пясъкоструй джанти
- Д. Ив.
- Регистриран: 19 ноември 2010
- Автомобил: IS 220d
- Контакти:
Пясъкоструй джанти
https://goo.gl/maps/AcqKwqUWvu1Uppwz9 - тук има една работилница, която винаги ми върши работа. Работят бързо и може би на най-ниските цени в София (поне преди). За жалост нямат сайт, а не пазя и телефона, но ако си в района може да отидеш на място.
Чл. 74. (1) Допълнителни светлини за мъгла може да се използват само при значително намалена видимост поради мъгла, снеговалеж, дъжд или други подобни условия. Тези светлини не може да се използват самостоятелно.
- Akima
- Регистриран: 15 септември 2015
- Автомобил: Друга марка
Пясъкоструй джанти
Хубаво е да се прави разлика между фин пясъкоструй и бластиране - разликата в цената е съществена.
Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези,които нямат разум.
-
- Регистриран: 04 март 2017
- Автомобил: Друг модел
Пясъкоструй джанти
Пясък в крайна сметка си направих в Горна Оряховица покрай празниците. Беше една идея по-грубо от нужното, но върши работа. Големия пропуск - не погледнахме дали са криви.. Стана ясно чак като сложихме гумите..по трудния начин..
Самото боядисване - https://www.google.com/maps/@42.7241669 ... 312!8i6656
Препоръчвам за други ентусиасти.
Иначе не мисля, че се вижда достатъчно добре от снимките, но на живо са станали като истински.
Още 2000 лева и е като нова
Самото боядисване - https://www.google.com/maps/@42.7241669 ... 312!8i6656
Препоръчвам за други ентусиасти.
Иначе не мисля, че се вижда достатъчно добре от снимките, но на живо са станали като истински.
Още 2000 лева и е като нова

- Д. Ив.
- Регистриран: 19 ноември 2010
- Автомобил: IS 220d
- Контакти:
Пясъкоструй джанти
Песъкоструенето си е грубо и ако искаш да станат гладки си трябва след това с някаква основа/грунд да ги пръснеш и после с водна шкурка, даже си е задължително защото алуминият си се окислява и разяжда от солта, а лака не го предпазва така добре. Боята е хубава, но за жалост всички тъмни джанти седят все едно са по-малки, защото се сливат с гумата и при мен е така, зимните ми са същия цвят.
Чл. 74. (1) Допълнителни светлини за мъгла може да се използват само при значително намалена видимост поради мъгла, снеговалеж, дъжд или други подобни условия. Тези светлини не може да се използват самостоятелно.
Върни се в “Отзиви от автосервизи”