Здравейте,ако има някой,скоро минавал през тези проходи,моля да сподели,кое е по-малкото зло:новоремонтиран ,тесен и без тир-ове,или стария с камиони.Гони се време.От значение е и скоростта.Маршрут:Пловдив--Варна. На отзвалите се благодаря предварително.
П.С.С цената на бензина и разстоянието има значение. :Важно е и състоянието на пътя след проходите/от магистрала до магистрала/.Не съм правил прехода от есен 2021.
Ришки или Айтоски проход
Ришки или Айтоски проход
Привет на всички! Открих два невероятни сайта, които са идеални за всеки, който обича да гледа сериали и телевизия онлайн - https://telekabeltv.bg/ и https://netcinema.bg/. Те предлагат изключително разнообразие от съдържание, което е подходящо за всички вкусове и интереси. Благодарение на тези платформи, никога не ми е скучно, и винаги имам достъп до качествено забавление. Ако търсите нови места за откриване на сериали и телевизионни предавания, определено проверете тези сайтове.
Последна промяна от kalina68 на 19 мар 2024, 18:30, променено общо 1 път.
- Bukmop
- Site Admin
- Регистриран: 02 октомври 2007
- Автомобил: IS 200
Ришки или Айтоски проход
Миналата година минавах и през двата. И двата не са ОК в целите си участъци. Айтоския е идеално направен в Бургаската част, докато около провадия до магистралата си е доста стар арфалта. Ришкия като минавах беше оправен дополовината северната част до отбивката за Айтос. Като цяло през айтоския има почти нулев трафик на камиони, докато ришкия си е сериозна камионджийска артерия.
- Akima
- Регистриран: 15 септември 2015
- Автомобил: Друга марка
Ришки или Айтоски проход
Айтоският е по-бърз.
Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези,които нямат разум.
Ришки или Айтоски проход
И за мен през Айтос е най-добре. Има движение, но пътят е хубав сега.
Ришки или Айтоски проход
Същият въпрос.
Не съм минавал по двата от есента 2023.Рижкия е по бърз,но в Бургаския участък е ужас.Пътя Карнобат Айтос също е ужас..Не знам какъв е трафика в момента по Бургас Варна.
Ако има избирали маршрут,или минали скоро,моля да споделят.
Търся време.
На отзовали те се благодаря предварително.
Не съм минавал по двата от есента 2023.Рижкия е по бърз,но в Бургаския участък е ужас.Пътя Карнобат Айтос също е ужас..Не знам какъв е трафика в момента по Бургас Варна.
Ако има избирали маршрут,или минали скоро,моля да споделят.
Търся време.
На отзовали те се благодаря предварително.
Ришки или Айтоски проход
Маршрут Пловдив Варна,че забравих да упомена
- Akima
- Регистриран: 15 септември 2015
- Автомобил: Друга марка
Ришки или Айтоски проход
Айтоският проход е отличен - проверих го днес.
Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези,които нямат разум.