Здравейте колеги,
Търся да купя is220. Разглеждам вече няколко месеца и знам всички обяви в сайтовете на изуст. Интервсувам се от леви. Обръщам се тук към вас, ако има случайно някой, който обмисля да продава своя (или го), но поради една или друга причина не е обявен някъде. Обмислям и опцията за внос от чужбина, така че ако някой може да ми даде повече информация за това ще съм много благодарен.
Поздрави!
Търся да купя is220
Модератор: Lexus
- Bukmop
- Site Admin
- Регистриран: 02 октомври 2007
- Автомобил: IS 200
Търся да купя is220
Айдеее още един ще се оплаква от дюзи и ДПФ....
-
- Регистриран: 04 март 2017
- Автомобил: Друг модел
Търся да купя is220
Имам един, който за момента само седи, заради ъпгрейд. Не съм се замислял дали да го пусна за продажба сериозно, защото не знам дали ще се намери купувач с адекватна оферта.
ДПФ е премахнат, ЕГР е затапен, НЕ пуши по никакъв начин, ~290k km, 2 ключа, Luxyry без шибедах. 17ки оригинални на летните гуми, боядисани миналото лято, 16ки оригинални на зимните в отлично състояние.
Есента се реших да направя ремонт на гарнитурата заради всеизвестния проблем с антифриза. Пътувах доста в последните месеци и не исках да ме остави на пътя. Получи се перфектно, колата се усеща по-динамична, има 1 година гаранция на този ремонт от сервиза, като от тогава са минати само 500км с нея (заради новата кола), на 2500 трябва да се закара за още една смяна на масло за прочистване и двигателя е като нов. Маслото за 500км продължава да е бистро.
Единствената модификация, освен ДПФ и ЕГР, е модул за автоматично пускане на дългите през деня. Всичко друго си е оригинално.
ДПФ е премахнат, ЕГР е затапен, НЕ пуши по никакъв начин, ~290k km, 2 ключа, Luxyry без шибедах. 17ки оригинални на летните гуми, боядисани миналото лято, 16ки оригинални на зимните в отлично състояние.
Есента се реших да направя ремонт на гарнитурата заради всеизвестния проблем с антифриза. Пътувах доста в последните месеци и не исках да ме остави на пътя. Получи се перфектно, колата се усеща по-динамична, има 1 година гаранция на този ремонт от сервиза, като от тогава са минати само 500км с нея (заради новата кола), на 2500 трябва да се закара за още една смяна на масло за прочистване и двигателя е като нов. Маслото за 500км продължава да е бистро.
Единствената модификация, освен ДПФ и ЕГР, е модул за автоматично пускане на дългите през деня. Всичко друго си е оригинално.
Търся да купя is220
Здравей Марин,
Зависи какво по-точно търсиш и за колко пари.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 8002564715 тази е моята която продавам, защото си купих RX450h.
С второто дете IS-a ми стана тясна. Ако те интересува повече информация ми пиши на лично.
Поздрави
Зависи какво по-точно търсиш и за колко пари.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 8002564715 тази е моята която продавам, защото си купих RX450h.
С второто дете IS-a ми стана тясна. Ако те интересува повече информация ми пиши на лично.
Поздрави
- Д. Ив.
- Регистриран: 19 ноември 2010
- Автомобил: IS 220d
- Контакти:
Търся да купя is220
Какъв е бюджета?
Този модел е може би с най-читавите и безпроблемни дюзи на пазара в момента.
И тук не съм съгласен ... 250000 км като последните 100000 км градско предимно и все още е оригиналния. Тези дето се оплакват не знаят как да поддържат автомобил и спецификата на DPF-a.
Bukmop написа:Source of the post оплаква от дюзи
Този модел е може би с най-читавите и безпроблемни дюзи на пазара в момента.
Bukmop написа:Source of the post и ДПФ....
И тук не съм съгласен ... 250000 км като последните 100000 км градско предимно и все още е оригиналния. Тези дето се оплакват не знаят как да поддържат автомобил и спецификата на DPF-a.
Чл. 74. (1) Допълнителни светлини за мъгла може да се използват само при значително намалена видимост поради мъгла, снеговалеж, дъжд или други подобни условия. Тези светлини не може да се използват самостоятелно.
-
- Регистриран: 28 март 2023
- Автомобил: IS 220d
Търся да купя is220
DrDevil, здравейте, наличен ли е още? Ако да, горе-доли какви пари му търсите?
- Akima
- Регистриран: 15 септември 2015
- Автомобил: Друга марка
Търся да купя is220
Моля оферти и пазарлъци да стават САМО на ЛС!
Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези,които нямат разум.
Върни се в “Lexus IS250 / IS220d / IS200d / IS350 / IS250C / IS-F - Gen 2”