Здравейте, от известно време докато си карам независимо по какъв терен, предполагам, че от жегата в купето музиката се изключва (изписва Audio off на дисплея и настава тишина), по някое време тръгва отново сама освен ако не я натисна изришно през потенциометъра за усилване. Цяла зима нито веднъж на ми го направи този проблем, някой сблъсквал ли се е с подобно нещо в RX450 ? Никак не ми се иска да разглабям да ровя инсталацията зад радиото, но май ще ми се наложи, стига да знам разбира се какво да търся там.
Благодаря предварително за помощта.
Audio off в RX450h
Модератор: Lexus
- Akima
- Регистриран: 15 септември 2015
- Автомобил: Друга марка
Audio off в RX450h
Преди 5-7 години подменяха радиа/HU заради подобни intermittent проблеми.
Хубаво е да опишете точно кога се проявява проблема - възможно е да има студена спойка.
Проверете бушоните също така.
Оставете VIN - като имам време ще огледам LSB-тата за това шаси.
Хубаво е да опишете точно кога се проявява проблема - възможно е да има студена спойка.
Проверете бушоните също така.
Оставете VIN - като имам време ще огледам LSB-тата за това шаси.
Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези,които нямат разум.
Audio off в RX450h
Привет Akima,
JTJBC11A102014391
Днес даже ми се случи да не се загаси музиката, а да си инициира автоматично търсене на честота... и се случи отново само докато в купето беше 40+ градуса. В момента в който се охлади салона дивотиите приключват
JTJBC11A102014391
Днес даже ми се случи да не се загаси музиката, а да си инициира автоматично търсене на честота... и се случи отново само докато в купето беше 40+ градуса. В момента в който се охлади салона дивотиите приключват

Audio off в RX450h
Добър вечер Akima,
Дали успяхте да проверите нещо интересно от вин номера по повод проблема с мултимедията?
Благодаря.
Дали успяхте да проверите нещо интересно от вин номера по повод проблема с мултимедията?
Благодаря.
- Akima
Audio off в RX450h
Чакам обратна връзка от приятел от TMC.
Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези,които нямат разум.
Audio off в RX450h
Привет Akima,
дали научихте нещо интересно по темата ? Мисля си, че може активно охлаждане мултимедията и това охлаждане да е спряло работа, така става неадекватно докато загасне... не ми се иска да разглабям, но изглежда ще се наложи.
дали научихте нещо интересно по темата ? Мисля си, че може активно охлаждане мултимедията и това охлаждане да е спряло работа, така става неадекватно докато загасне... не ми се иска да разглабям, но изглежда ще се наложи.
- Akima
Audio off в RX450h
Изчакайте да се върна във Варна другата седмица и ще пиша.
Audio off в RX450h
Здравейте Akima,
вчера закачих на диагностика колата, няма нито една грешка в нито един от всички 52 компютъра, супер приятно се изненадах, но проблема в жегите си остава. Сменя си сама станции, изключва се, по някое време се включва обратно сама музиката... не съм пробвал на компакт дискове дали ще го прави, защото в блутуут например се държи без проблем докато плейвам спотифай. Единствено не мога да си обясня, защо при входящо обаждане като вдигна има около 3 секунди закъснение докато излезе звука през говорителите и започнат да ме чуват.
вчера закачих на диагностика колата, няма нито една грешка в нито един от всички 52 компютъра, супер приятно се изненадах, но проблема в жегите си остава. Сменя си сама станции, изключва се, по някое време се включва обратно сама музиката... не съм пробвал на компакт дискове дали ще го прави, защото в блутуут например се държи без проблем докато плейвам спотифай. Единствено не мога да си обясня, защо при входящо обаждане като вдигна има около 3 секунди закъснение докато излезе звука през говорителите и започнат да ме чуват.
- Akima
Audio off в RX450h
Очевидно нещо прегрява, но за съжаление никой от моите приятели в сферата не посочи конкретен елемент или ноторно известен проблемен участък.
Върни се в “Lexus RX 350 / RX 400h / RX 450h”