Здравейте,
имам проблем с колата на жена ми СТ200н. Рециклирал съм батерията, но светват няколко лампи на таблото. Препоръчайте майстор за лекса, няма значение в кой град.
Благодаря!
Проблем със СТ200н
Модератор: Lexus
-
- Регистриран: 11 ноември 2021
- Автомобил: CT 200h
-
Проблем със СТ200н
Здравейте,
имам проблем с колата на жена ми СТ200н. Рециклирал съм батерията, но светват няколко лампи на таблото. Препоръчайте майстор за лекса, няма значение в кой град.
Благодаря!
Благодаря!
Последна промяна от hristo_angelov68 на 12 ное 2021, 12:20, променено общо 1 път.
Проблем със СТ200н
Здравейте,
Дайте по ред:
-Вие от кои град сте?
-пуснете снимки кои "лампи" светят/поведение на автомобила?
Ако имате записаните грешки ги напишете.
Дайте по ред:
-Вие от кои град сте?
-пуснете снимки кои "лампи" светят/поведение на автомобила?
Ако имате записаните грешки ги напишете.
-
- Регистриран: 21 януари 2019
- Автомобил: GS 450h
Проблем със СТ200н
По-скоро да се изчетат грешките. Тея коли светят като коледни елхи за абсолютно всичко.
Също, какво и как точно е рециклирано?
Също, какво и как точно е рециклирано?
-
-
Проблем със СТ200н
Колата минава в авариен режим. С откачане на акумулатора електрониката се рестартира и 3-4 дни няма проблем
-
Проблем със СТ200н
Очакваме четене на грешките. Може някой да си е оставил ръцете със рециклирането включително.
-
Проблем със СТ200н
Възможно ли е компютъра на колата или електрониката на батерията след определен брой цикли /зареждане и разреждане/ да дава тази грешка
- Akima
- Регистриран: 15 септември 2015
- Автомобил: Друга марка
Проблем със СТ200н
Коя "тази грешка"?!
Направете диагностика и посочете точни кодове за грешки във формат Pxxxx / Cxxxx или Uxxxx.
Направете диагностика и посочете точни кодове за грешки във формат Pxxxx / Cxxxx или Uxxxx.
Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези,които нямат разум.
-
Проблем със СТ200н
Батерията е проблема. Сега въпроса е нова или да се доверя пак на майстора от Русе?
-
Проблем със СТ200н
Ама....
Няма как да гадаем каквото и да е освен ако не видим КОНКРЕТНИ грешки. Това на таблото НЕ помага - светва когато се запише каквато и да е неизправност. Torque например прочиташе (поне при мен) грешките от хибридното ECU, живи данни - не, но има други приложения за целта.
Ако нямаме някаква по-детайлна информация може само да кажем "боли те главата - ходи на доктор". Иначе може включително да е нещо от сорта на незатегнати контакти на модулите (лично аз съм го правил това на моята).
Няма как да гадаем каквото и да е освен ако не видим КОНКРЕТНИ грешки. Това на таблото НЕ помага - светва когато се запише каквато и да е неизправност. Torque например прочиташе (поне при мен) грешките от хибридното ECU, живи данни - не, но има други приложения за целта.
Ако нямаме някаква по-детайлна информация може само да кажем "боли те главата - ходи на доктор". Иначе може включително да е нещо от сорта на незатегнати контакти на модулите (лично аз съм го правил това на моята).
-
Проблем със СТ200н
Купих нова батерия и всичко е ОК