Проблема е откакто закупих автомобила, и не съм му обръщал толкова внимание, но ми стана интересно от какво може да е, след като диагностиката (Techstream) не отчита нищо. Сега на проблема, става на въпрос за задните врати.
Когато откл. автомобила с дистанционното се откл. 4-те врати и след 30 сек, ако не съм отварял вратите автомобила се закл. автоматично. При откл. когато отворя задна лява или дясна врата след 30 сек отново се закл. автоматично(при отваряне на предните врати всичко си функционира нормално). Това означава, че автомобила не разпознава дали има отворена врата, когато е отворена някоя от вратите плафоните за интериорното осветление също не светят (ръчно чрез копчетата на плафоните същите функционират, няма изгоряла крушка) И когато се отвори предна врата свети само предния плафон на осветлението. Управлението на стъклата също е непълно. По-точно автоматичния режим не работи, когато задържиш копчето на първата степен се сваля/вдига, но натиснеш ли втората степен прекъсва. За сега е това, ако нещо съм пропуснал да обясня, ще ме подсетите.
GS300 втора генерация. Проблем със задните врати.
Модератор: Lexus
-
- Регистриран: 09 декемрви 2018
- Автомобил: GS 300
-
- Регистриран: 01 октомври 2024
- Автомобил: GS 300
При мен мисля че е от копчето за заключване на вратите. Като не са блокирани не се заключват!
--
Не съм наясно с MODE настройките 4 или 5 са? Ако може малко помощ. Стъклата мисля че с бързо натискане и отпускане може и по-малко да се свалят? Може би от MODE настройките зависи.
--
Може ли помощ за сензора за акумулатора. Виси свободен и не знаем къде се закача. Нещо липсва сигурно?
--
Не съм наясно с MODE настройките 4 или 5 са? Ако може малко помощ. Стъклата мисля че с бързо натискане и отпускане може и по-малко да се свалят? Може би от MODE настройките зависи.
--
Може ли помощ за сензора за акумулатора. Виси свободен и не знаем къде се закача. Нещо липсва сигурно?
Последна промяна от Akima на 01 окт 2024, 09:32, променено общо 1 път.
Причина: Слети мнения.Има бутон за редакция.
Причина: Слети мнения.Има бутон за редакция.
- Akima
- Регистриран: 15 септември 2015
- Автомобил: Друга марка
Наличен е бутон за редакция.
Пускането на няколко поста един след друг не се толерира в никой форум.
Като за първи път съм Ви ги слял лично - при последващо нарушение се трият.
Сензорът трябва да е на терминала на АКБ - такива въпроси и последваща информация се получават само с написан номер на рама.
Стъкла, бутони и др.функции са описани в литературата към автомобила, вероятно налична в жабката.
Пускането на няколко поста един след друг не се толерира в никой форум.
Като за първи път съм Ви ги слял лично - при последващо нарушение се трият.
Сензорът трябва да е на терминала на АКБ - такива въпроси и последваща информация се получават само с написан номер на рама.
Стъкла, бутони и др.функции са описани в литературата към автомобила, вероятно налична в жабката.
Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези,които нямат разум.
Върни се в “Lexus GS300 / GS400 / GS430 - Gen 1/2”